Restart dieet

Restart dieet

Restart, zoveel meer dan een dieet!

A new way of life!
Met het Restart-programma zal je op een 100% natuurlijke manier leren omgaan met voeding en je lichaam in de juiste balans brengen. Restart is zoveel meer dan een dieet, omdat jij je eigen coach wordt, waardoor je levenslang van een gezonder lichaam kan genieten en tegelijkertijd ook van lekker eten en een glaasje! Restart kan zowel in de praktijk als online gevolgd worden!

Yes, ik wil nu starten!

Hoe werkt Restart?

Het programma werkt in drie fasen. Een ontgiftingsfase, een zoekfase en een leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools aangereikt die je erbij helpen om Restart tot een goed einde te brengen. Tijdens het traject word je je eigen coach, je stelt onder meer zelf je voedingsschema op, maar je ziet je mentor wekelijks om je daarbij te begeleiden. Tijdens dat moment bespreken we jouw vorderingen.

Boek een gratis intakegesprek

Getuigenissen

“Door Restart ben ik op een gezonde manier 30 kg kwijt geraakt. Ik kreeg meer zelfvertrouwen waardoor ik alles aankan in het leven!”

Getuigenissen

“Restart was voor mij letterlijk een restart in mijn leven. Ik heb eindelijk mijn leven en leefgewoontes weer volledig zelf in de hand.”