Love duet

💖Hartencakejes met rode biet

Ingrediënten:
• 125 g zelfrijzende amandelbloem
• 50 g kokosbloesemsuiker
• 1 koffielepel raw cacaopoeder
• 50 g appelmoes
• 3 eetlepels puree van rode biet
• 100 ml amandelmelk
• 5 eetlepels kokosolie of MCT olie
• 2 eieren
• 50 g pink pitaya @theholyberry_official (ontdooid en gezeefd)

Bereidingswijze:
• Meng de bloem en de kokosbloesemsuiker door elkaar.
• Voeg de cacao toe.
• Voeg de appelmoes en puree van rode biet toe.
• Roer de melk en olie goed onder het mengsel.
• Klop de eieren schuimig, voeg ze toe aan het mengsel en roer goed.

Verwarm de oven op 170 graden.
Vul de bakvorm met het deegmengsel.
Bak gedurende ongeveer 30 minuten.
Laat de cakejes afkoelen. Dop ze daarna in de coulis van pink pitaya.

💖Hartensnoepjes

Ingrediënten:
• pink pitaya @theholyberry_official (ontdooid en gezeefd)
• water
• gelatine of agar agar
• natuurlijke zoetstof indien gewenst

Bereidingswijze:
• Verwarm de gezeefde pink pitaya
• Voeg wat water toe tot je een fijne coulis bekomt
• Voeg gelatine of agar agar toe volgens de voorschriften beschreven op de verpakking
• Laat volledig oplossen in het mengsel
• Vul de snoepjesvorm en laat ongeveer 2 uur opstijven in de koelkast

💖💖💖