Menopauze Menocure

Afslanken tijdens de overgang en Menopauze? Ja het kan zeker! Het MenoCure-programma is een gezonde afslankkuur die specifiek is ontwikkeld voor vrouwen in de overgang en menopauze. Het ondersteunt je niet alleen om doeltreffend af te slanken, het ondersteunt ook tegelijk je hormonenevenwicht én spoort je aan om voor de rest van je leven gezond en puur te eten. Het is een mooie stap om ongezonde patronen te doorbreken en een stap te maken naar een nieuwe gezonde leefstijl.

Naast de gebruikelijke klachten en kwaaltjes tijdens de overgang komen meestal ook de extra kilo’s om de hoek kijken. Het menocure traject is  veel méér dan een dieet: het is een totaalconcept, dat er niet alleen voor zorgt dat je op een aangename manier een ondersteuning biedt tot  afslanken, maar je ook helpt om weer helemaal in balans te komen, waardoor je gezond, fit en vitaal ouder kunt worden.

Ook vrouwen die jonger zijn en kampen met hormoonproblemen zoals PCOS, endometriose, menstruatieproblemen moeilijkheden om zwanger te worden kunnen baat vinden bij het volgen van deze kuur.

Maak hier jouw afspraak

Voor wie is MenoCure bedoeld?

  • Voor vrouwen vanaf ongeveer 45 jaar, vanaf het moment dat ze in de overgang komen en merken dat het moeilijker wordt om hun gewicht onder controle te houden. Ben je jonger en heb je problemen met je lichaamsgewicht, of ben je een man, dan is er voor jou een perfect alternatief afslankingsprogramma, namelijk de Lipolip of Lipomen methode.
  • Voor vrouwen in de overgang die iets willen doen aan overtollig buikvet en vetopstapeling rond de taille en heupen.
  • Voor vrouwen in de overgang die vroeger al tevergeefs pogingen hebben gedaan om af te slanken en nu vastberaden zijn om de stap te zetten naar een slanke en gezonde levensstijl.
  • Voor alle vrouwen boven de 45 met overgewicht.
  • Voor oudere en jongere vrouwen met hormoonproblemen (schommelingen) die willen afslanken.
  • Neem je bio-identieke hormonen of heb je voor een andere vorm van hormoonsubstitutie therapie gekozen, dan kun je het MenoCure-programma ook veilig volgen.