Afslanktrajecten

Consultaties in de praktijk

1ste consult (1 à 1,5 uur)         € 70

2de consult (30 à 45 min)        € 40

vanaf 3de consult (15 à 20 min)        € 30

BIA-meting        €25

Portie Gezond

Traject Voeding
Fase I

opstart (5 + 1 gratis) = 200 euro
(1ste + 2e + 4 opvolg consult)

opstart (8 + 2 gratis) = 290 euro
(1ste + 2e + 8 opvolg consult)

Portie Gezond

Traject Voeding
Fase II

opvolging (5 + 1 gratis) = 150 euro

opvolging (8 + 2 gratis) = 240 euro

Suikertraject

Intakegesprek + plaatsen sensor

+ 1 interventieconsult (tussen dag 4 en dag 7)

+ 1 evaluatieconsult (tussen dag 12 en dag 14)

= 289 euro

BIA-meting

Een gezond gewicht is meer dan alleen een cijfer op de weegschaal. Bij de start van een vermageringsdieet wordt ook steeds een BIA-meting (Bio-elektrische Impedantie Analyse) uitgevoerd.

Deze meting geeft een overzicht van de volledige lichaamssamenstelling en geeft essentiële informatie over o.a. de hoeveelheid water, vetten en spieren in je lichaam. Het geeft eveneens aan wat jouw basale metabole energie en basis energiebehoeften zijn.

Deze meting wordt op regelmatige tijdstippen opnieuw uitgevoerd om te weten hoe het lichaam evolueert. De BIA-meting is gevalideerd ten opzichte van Dexa metingen en geeft een uiterst correct beeld van de juiste lichaamssamenstelling.

Wil je meer weten over jouw lichaamssamenstelling? Maak snel een afspraak voor een volledige lichaamsanalyse want meten is weten!

Maak een afspraak

Gelieve er rekening mee te houden dat de afspraken voor voedingsbegeleiding of Detoxbody 48u op voorhand telefonisch dienen geannuleerd te worden, zoniet wordt een forfait aangerekend van respectievelijk 25 en 35 euro.