Ingrediënten:
• 2 gele en 2 rode paprika’s
• 500 g kalfsgehakt
• 600 g spaghettigroenten
• 250 g champignons
• 2 bokalen think tomato saus @thinktomato Original en Je t’ijm
• 100 g boekweit quinoa pasta
• 100 g smeltmozzarella
• olijfolie
• Provençaalse kruiden
• peper, zout
Bereidingswijze:
- Spoel de paprika’s goed, snijd het bovenste deel eraf, haal de pitjes eruit en snijd ogen en een mond uit de paprika om een gezichtje te vormen
- Breng een grote kom met water aan de kook, laat de paprika’s ongeveer 5 minuten blancheren en spoel ze daarna af onder koud water en laat uitlekken
- Bak het gehakt in de pan met wat olijfolie
- Stoof de spaghettigroenten aan in olijfolie
- Maak de champignons schoon en snijd ze in partjes en voeg ze daarna toe aan de spaghettigroenten
- Voeg de think tomato saus toe aan de groenten en laat pruttelen
- Breng op smaak met kruiden (Provençaalse kruiden, peper en zout)
- Kook de pasta
- Verwarm de oven op 200 graden
- Vul de paprika’s met spaghetti en saus en leg bovenaan een laagje smeltmozzarella
- Laat ongeveer 20 minuten verder garen in de oven
Smakelijk!