Cocon

Sporten, afslanken, verstevigen en ontspannen in de COCON

Bewegen in de COCON gebeurt onder invloed van infraroodwarmte. Dit is een uitstekende manier om zorgeloos af te slanken en om fit en gezond te worden of te blijven. Infrarood zorgt namelijk voor een verminderde opbouw van lactaat, waardoor men langer en intensiever kan trainen.

Door het rustgevend gevoel van therapeutische infrarood is de COCON ook uitermate geschikt om helemaal tot rust te komen met yoga, pilates of meditatie.

De COCON is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht, lichaamsbouw, ervaring, …

Gezondheidsvoordelen van breedspectrum infrarood

Infrarood zorgt allereerst voor een aangenaam warme, maar niet drukkende omgeving. De grootste troeven van infrarood echter zijn de voordelen die het heeft op het lichaam. Spier- en gewrichtspijnen worden verzacht en de revalidatie wordt gestimuleerd. De COCON is dus uitstekend voor mensen met reuma, fibromyalgie, rugklachten,… Ook weerstand en immuniteit krijgen een boost.

Enkel breedspectrum infrarood brengt alle positieve voordelen met zich mee. Het bevat zowel lange-, midden- en kortegolf, deze laatste dringt dieper door in de huid. Dit is niet alleen beter, maar ook aangenamer.

Efficiënt afslanken

Trainen onder invloed van de therapeutische infraroodwarmte is namelijk een belangrijke stimulus voor de vetverbranding. Daarnaast zijn de oefeningen die men in de cabine kan uitvoeren gericht op intensiteit en uithouding waardoor iedereen perfect kan werken naar een eigen, specifiek doel.

Resultaat is een verbeterde stofwisseling, een verhoging van de reinigingsfuncties en een betere doorbloeding van het lichaam. Daarnaast zorgt het ook voor een positief effect op hoge bloeddruk, activering van de lymfedoorstroming door een ver­grootte spieractiviteit en een optimalisatie van het afweersysteem. Door te bewegen in de COCON voelt u zich oprecht gezonder en fitter.

Persoonlijk bewegingsprogramma

Bij de intake wordt een persoonlijk bewegingsprogramma samengesteld dat rekening houdt met jouw persoonlijke doelen en fitheidsniveau.

De COCON beschikt over 8 trainingsweerstanden. Met deze weerstanden kan men liggend of zittend verschillende oefeningen uitvoeren met de focus op intensiteit, conditie, vetverbranding, spierversteviging, lenigheid, enz…

Het persoonlijk bewegingsprogramma wordt gegeven onder professionele begeleiding en is eveneens beschikbaar op een tablet. Zo kan je op elk moment elke oefening uit jouw bewegingsprogramma herbekijken via foto’s of filmpjes.

Beurtenkaart COCON

gratis intakegesprek + persoonlijk bewegingsprogramma

10 beurtenkaart: 145 euro

20 beurtenkaart: 275 euro

35 beurtenkaart: 395 euro

 

Beurtenkaart COCON+

gratis intakegesprek + persoonlijk bewegingsprogramma + voedingsadvies

10 beurtenkaart: 195 euro

20 beurtenkaart: 325 euro

35 beurtenkaart: 445 euro