EMS Body Sculpting

Spieren verstevigen

De EMS simuleert een stevige workout door de spieren herhaaldelijk op te spannen. Het toestel maakt hiervoor gebruik van korte, frequente pulsen die de spierweefsels tot 7 cm diep activeren.

Zwak spierweefsel wordt aangezet om zichzelf te herstellen en te verstevigen. Oud spierweefsel wordt afgebroken en in de plaats wordt er nieuw, stevig weefsel opgebouwd. De huid wordt strakker, het lichaam toont zich meer afgetraind, en de spieren zijn steviger.

EMS is een ideale methode om mensen met zwakke spieren te helpen bij het opbouwen van kracht en gezonde spiermassa.

Vet verbranden

De intensiteit van de behandeling vraagt heel wat energie. Het lichaam zal hiervoor beroep doen op zijn vetreserves, met een lagere vetmassa tot gevolg.
De verhoogde spieractiviteit geeft het metabolisme ook een gezonde boost waardoor de vetverbranding stijgt tot wel 72 uur na de behandeling.

EMS verstevigt en corrigeert het lichaam. De spieren worden heel intensief getraind. Tijdens 1 sesssie worden meer dan 20.000 spiercontracties opgewekt. Dat zijn ongeveer 20.000 sit-ups of squats!

EMS is de passieve behandeling voor spieropbouw en een verhoogd metabolisme en een ideale methode om mensen met zwakke spieren te helpen bij het opbouwen van kracht en gezonde spiermassa.

Resultaat
✨tot 300% verhoogd metabolisme
✨tot 16% meer spiermassa
✨tot 19% minder vetmassa

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek wordt besproken welke zones u wenst te behandelen. Alvorens de behandelingen te starten wordt een gratis meting van de totale lichaamssamenstelling uitgevoerd en meting van de te behandelen zones. Tijdens de behandeling hoeft u niet ontbloot te worden, de behandeling kan perfect bovenop uw kledij toegepast worden. Voor uw eigen comfort raden wij echter wel aan lichte sportieve kledij te dragen.

De aangewezen frequentie is 2 tot 3 maal per week.
(duur = 2-3 x 36 minuten per week)

Te behandelen zones:

  • buik
  • bovenkant dijen
  • onderkant dijen
  • binnenzijde dijen
  • zitvlak
  • armen
  • borst

Maak een afspraak

Maak een afspraak voor een gratis kennismaking